Kde sledovat tenis živě zdarma – ATP v televizi a online zdarma pomocí VPN

Vítejte na tenisové stránce u VPN-CESKO! Na této stránce najdete pokyny pro sledování tenisu zdarma v Česku i v zahraničí s VPN.

Každoroční tenisové Grand Slam turné je vysíláno živě zdarma na zahraničních televizních kanálech a můžete si je užít s VPN!

Tenis

TV kanály, které vysílají tenis živě zdarma, obvykle lokálně omezují vysílací okruh kvůli autorským právům a licenčním dohodám. Jsou zdrojem vysoce kvalitní zábavy a sportu a je možné si je užít pomocí VPN, která dokáže obejít geografická omezení založená na IP adresách. VPN aplikace, které doporučujeme a otestovali jsme je, vám umožní sledovat tenisové turnaje nejvyšší úrovně, jako je Grand Slam Tour, pouze za předplatné aplikace.

Kde sledovat tenis živě zdarma – kde sledovat Grand Slam tour s VPN

  1. Spusťte si aplikaci VPN nebo si zaplaťte předplatné u některé ze služeb, kterou doporučujeme.
  2. Vyberte tenisový turnaj ze seznamu níže.
  3. Po připojení VPN ke správné zemi stačí kliknout na odkaz streamu na stránce poskytovatele a užívejte si připojení!

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!

Seznam elitních tenisových turnajů, které můžete vidět s VPN

Australian Open

Australian Open
Tenisový turnaj Australian Open je prvním ze čtyř každoročně pořádaných grandslamových turnajů. První ročník Australian Open se konalo v roce 1905 a od roku 1972 ho hostí město Melbourne. Vzhledem k tomu, jak horké je léto v Austrálii, je turnaj považován za velmi stresující fyzický výkon pro každého sportovce a někdy, vystoupají-li venkovní teploty až příliš vysoko, se zatahuje nad kurty střecha. Vedle Wimbledonu je to jeden ze dvou grandslamových turnajů, které lze plně odehrát v hale.

Australian Open je pravděpodobně nejsledovanějším tenisovým turnajem na světě a největším sportem na jižní polokouli. Drží také divácký rekord pro nejsledovanější zápas ze všech grandslamových turnajů. Obvykle trvá přes dva týdny v druhé polovině ledna.


French Open

French Open
Tenisový turnaj French Open je druhým ze čtyř grandslamových turnajů hraných během roku (dalšími jsou Wimbledon, Australian Open a US Open). Místo konání je pojmenováno po francouzském letci Rolandu Garrosovi a je to jediný turnaj grandslamu hraným na antuce. Historie turnaje sahá 130 let do minulosti, do roku 1891. Pro vítězství v turnaji je nutno vyhrát sedm zápasů a je považován za fyzicky nejnáročnější tenisový turnaj na světě. Přesto náročnost za to stojí, protože price money dosahují desítky milionů eur!


Turnaj mistryň, Wimbledon

Wimbledon
Kořeny tenisového turnaje ve Wimbledonu sahají až do roku 1877 a hraje se v All England Club Lawn and Croquet Club v Londýně. Ročně se konají čtyři tenisové grandslamové turnaje, z nichž Wimbledon je třetí v pořadí. Wimbledon je také jediným grandslamovým turnajem, který se stále hraje na trávě, pro tento sport „tradičním povrchu“. Sledujte s námi Wimbledon zdarma!

Wimbledon je proslulý svou prestiží, vyhrazenými místy pro královskou rodinu, přísným dress-code a nabízením spousty jahod a smetany. Navíc jsou s turnajem spojeni neviditelní sponzoři, kromě toho Rolex, který zabezpečuje technologii měření času, a Robinsons ječmenné vody. Turnaj trvá dva týdny a tradičně se koná od konce června do začátku července.

Bezplatné televizní kanály a streamovací služby pro tenis

Hvilke kanaler er MotoGP på? Finn lenker til MotoGP streaming gratis online under!

9Now

9Now ⋆ Austrálie

9Now je součástí australské sítě Nine Network, která funguje jako televizní kanál a streamovací služba. V rámci sítě je několik kanálů: Channel 9, 9Gem, 9Life, 9Rush a 9News. Nine Network byla v roce 2019 nejsledovanější televizní sítí v Austrálii a není divu, protože síť vysílá širokou škálu vysoce kvalitních programů.

Síť také vlastní vysílací práva na tenisový turnaj Australian Open zdarma, který vysílá živě v plném rozsahu. Chcete-li získat přístup k vysílání, musíte se přes doporučenou aplikaci VPN připojit k australskému serveru a zaregistrovat si uživatelský účet zdarma na své platformě. To je velmi jednoduché. Též možná doporučujeme deaktivovat AdBlocker, mohl by mírně rušit streamování!

Odkaz: https://www.9now.com.au/

Jazyk komentátorů: Angličtina

VPN server: Austrálie

France TV

Francie TV ⋆ Francie

France TV (France Télévisions) je francouzská televizní stanice založená v roce 1992, která vznikla sloučením čtyř národních kanálů (France 2-5) do jedné společnosti a financuje svou činnost televizními licencemi a komerční reklamou.

Pro sledování kanálu není nutné si registrovat účet, takže jeho vysílání lze sledovat přímo pomocí připojení VPN. Kanál každoročně vysílá dvě z největších sportovních událostí na světě: French Open a Tour de France. Můžete tak sledovat French open zdarma.

Odkaz: https://www.france.tv/

Jazyk komentátorů: Francouzština

VPN server: Francie

SRF

SRF ⋆ Švýcarsko

Švýcarský televizní kanál SRF vysílá tenisový turnaj Wimbledon v plném rozsahu. Komentář je v němčině, což ale kompenzuje výborná kvalita obrazu a snadný přístup ke streamům to pěkně kompenzují. Zde nemusíte sledovat jen tenis, protože SRF také vysílá celou sezónu Formule 1, mítingy Diamantové ligy v atletice a příležitostné zápasy Ligu mistrů UEFA (fotball) a CHL (lední hokej). Není třeba se registrovat k účtu, stačí se připojit k serveru ve Švýcarsku v jedné z našich doporučených aplikací VPN!

Odkaz: https://www.srf.ch/play/tv/live

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Švýcarsko


Doporučené připojení VPN pro sledování tenisového Grand Slamu

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!