Sledujte Diamond League IAAF živě online zdarma pomocí VPN

Vítejte na stránce VPN-CESKO Diamond League IAAF! Na této stránce najdete pokyny pro sledování Diamantové ligy v Česku zdarma.

Sledujte atletické závody Diamantové ligy IAAF zdarma online

Diamond League

Diamantová liga je nejvyšší úrovní atletických závodů, které se každý rok konají po celém světě. Nyní si její vzrušující závody mohou fanoušci atletiky vychutnat zdarma kdekoli!

Sezóna Diamantové ligy není v Česku obvykle dostupná na TV kanálech, ale díky připojení VPN můžete sledovat události ze zahraničních televizních kanálů!

Veřejnoprávní poskytovatelé mají obvykle povinnost omezit okruh svého vysílání na hranice své země. VPN umožňuje sledovat toto vysílání i mimo hranice země vytvořením zabezpečeného spojení se serverem, který se nachází v zemi vysílání. Díky tomu je možné sledovat téměř neomezené množství sportovních přenosů a zábavy jen za cenu předplatného VPN!

Stručný průvodce streamováním Diamantové ligy IAAF s VPN v České republice

  1. Spusťte si aplikaci VPN nebo si předplaťte některou z těch, které doporučujeme.
  2. Připojte VPN k jednomu z níže uvedených míst
  3. Otevřete odkaz na stream a užívejte si

Kanály a streamy najdete níže!

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!

Diamond League

Světová atletika (WA), dříve známá jako Mezinárodní asociace atletických federací (IAAF), pořádá každoročně sérii atletických závodů Diamantová liga, která byla založena v roce 2010. Diamantová liga nahradila předchozí ateltický seriál Zlatá liga IAAF, který se poprvé konal v roce 1998. Celý název ligy zní Wanda Diamond League, protože jejím hlavním sponzorem je společnost Wanda Group.

Celá sezóna Diamantové ligy se skládá z asi 15 atletických závodů po celém světě, neboť liga si klade za cíl propagovat atletiku mezi širší veřejností.

Tyto televizní kanály a streamovací služby vysílají Ligu mistrů zdarma

Zde je seznam televizních kanálů, které vysílají Diamantovou ligu zdarma online

SVT

SVT ⋆ Švédsko

SVT (Sveriges Television AB) je švédská veřejnoprávní vysílací síť. Je financována daňovými poplatníky a spuštěna byla roku 1956. Tento kanál je skvělý pro sledování Diamond League, protože vysílá všechny akce v průběhu celé sezóny. Má skvělou kvalitu obrazu a není nutné se registrovat. Připojte se k námi doporučované síti VPN na švédský server, klikněte na odkaz na streamování a užívejte si!

Odkaz: https://www.svtplay.se/friidrott-diamond-league

Jazyk komentátorů: Švédština

VPN server: Švédsko

NRK

NRK1 ⋆ Norge

NKR je norská veřejnoprávní síť. Zároveň je to největší mediální společnost v zemi. Jejím hlavním kanálem je NKR1, který začal vysílat v roce 1960. Na tomto kanálu se vysílá velké množství anglicky namluvených TV pořadů z USA, Velké Británie a Austrálie, protože místo dabingu používá lokalizované titulky. Součástí programu je také celá sezóna Diamantové ligy.

Odkaz: https://tv.nrk.no/direkte/nrk1

Kommentatorspråk: Norština

VPN server: Norsko


Doporučené připojení VPN pro sledování Diamantové ligy

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!