Streamujte zápasy NFL zdarma online pomocí VPN

Vítejte na NFL stránce VPN-CESKO! Na této stránce najdete návod, kde sledovat NFL a Super Bowl zdarma v Česku.

Sledujte hry NFL online zdarma ze zahraničních televizních kanálů s VPN

MNFL & Super Bowl

Základní sezóna ligy amerického fotbalu NFL začíná tradičně v září a vrcholí největší individuální sportovní událostí na světě – Super Bowl!

V mnoha zemích jsou streamy NFL k dispozici pouze na platformách založených na předplatném. Aplikace VPN stojí jen zlomek ceny v porovnání s cenou předplatného televizního kanálu!


Přenosy NFL

NFL (National Football League) je nejvyšší úroveň amerického fotbalu. Na této stránce najdete pokyny, jak sledovat NFL zápasy online zdarma a legálně s připojením VPN!


Super Bowl

Super Bowl je název pro finální zápas sezóny NFL. Původně se jmenoval NFL Championship Game, ale v roce 1966 byl přejmenován. Tradičně se koná druhou neděli v únoru a je to nejsledovanější každoroční sportovní událost na světě.

Super Bowl můžete také sledovat živě na našich doporučených televizních stanicích s VPN zdarma!

Rychlý průvodce, jak a kde sledovat NFL a Super Bowl online zdarma v Česku

  1. Spusťte si aplikaci VPN nebo si zaplaťte předplatné u některé ze služeb, kterou doporučujeme.
  2. Připojte VPN k jednomu z požadovaných míst.
  3. Klikněte na odkaz na stream a užívejte si.

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!

Dostupné možnosti pro živé streamování zápasů NFL online v Česku

Síť VPN

Kvalitní služba VPN umožňuje sledovat většinu celé sezóny NFL, včetně základní sezóny, play-off a Super Bowlu. VPN stojí jen zlomek balíčku kabelové televize.

Na této stránce jsme uvedli bezplatné zahraniční televizní kanály, které mají vysílací práva na sezónu NFL. Tyto kanály však mají vysílací práva pouze ve své domovské zemi. Proto jsou streamy v Česku blokovány. Tato geografická omezení můžete ale snadno díky VPN obejít. Sami jsme testovali streamy těchto kanálů a zjistili jsme, že jsou kvalitní a snadno přístupné.

VPN otevírá nové možnosti na internetu: žádná lokální omezení, více anonymity a bezplatné sporty a zábava!


Předplatné televizního vysílání

Sezony NFL jsou většinou streamovány na televizních sítích, které je nutné předplatit. Sice bývá stream velmi kvalitní, ale většinou i měsíční předplatné stojí víc, než kolik stojí VPN za rok.

Výhodou balíčků domácích televizních kanálů jsou špičkové programy a komentáře ve vašem rodném jazyce, ale, podle našeho názoru, to neomlouvá tak vysokou cenu. Také nemůžete ovlivnit to, co v balíčku předplatného dostanete, takže často skončíte s platbou za obsah, který nespotřebujete.

Aplikace VPN vám poskytuje přístup k mnoha vysoce kvalitním bezplatným kanálům za minimální cenu, rozšiřuje vaši knihovnu Netflix a umožňuje vám vychutnat si například bezplatné vysílání Formule 1, MotoGP, ledního hokeje a fotbalu z geograficky omezených míst!

Kanály NFL zdarma a pokyny pro živé vysílání

Následující televizní kanály vysílají zápasy amerického fotbalu NFL zdarma online

7Mate

7Mate ⋆ Austrálie

7Mate je australský bezplatný veřejnoprávní televizní kanál založený v roce 2010. Je součástí Seven Network. Pravidelně streamují zápasy NFL během základní sezóny, play-off a samozřejmě i Super Bowl! Stačí se přes jednu z námi doporučovaných VPN aplikací připojit k australskému serveru a můžete začít. Aby streamování fungovalo bez problémů, možná bude nutné vypnout AdBlocker.

Odkaz: https://7plus.com.au/live-tv

Jazyk komentátorů: Angličtina

VPN server: Austrálie

ProSieben

ProSieben MAXX & ProSieben ⋆ Německo a Švýcarsko

ProSieben a ProSieben MAXX patří pod ProSiebenSat. 1, která je druhou největší soukromou televizní společností v Německu. ProSieben je jejich první televizní kanál a vysílá od roku 1989, MAXX funguje od roku 2013.

Většinu zápasů NFL vysílá MAXX a v současné době streamují alespoň jeden zápas každou neděli až do konce pravidelné sezóny. ProSieben naopak spíš vysílá zápasy z počátku sezony, některé zápasy z play-off a Super Bowl.

Chcete-li sledovat streamy, stačí připojit naši doporučenou VPN k německému nebo švýcarskému serveru. Není nutné se registrovat.

Odkaz 1: https://www.prosieben.de/livestream

Odkaz 2: https://www.prosiebenmaxx.de/livestream

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Německo / Švýcarsko

Puls4

Puls 4 ⋆ Rakousko

Puls 4 je čtvrtým veřejnoprávním televizním kanálem v Rakousku vedle ORF Eins, ORF 2 a ATV. Pro streamování se nemusíte registrovat, zápasy jsou obvykle v neděli.

Odkaz: https://www.puls4.com/livestream

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Rakousko


Doporučené připojení VPN pro sledování NFL & Super Bowl

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!