Živé přenosy MS v hokeji 2023 IIHF zdarma pomocí VPN

Vítejte na stránce VPN-CESKO Mistrovství světa v ledním hokeji! Na této stránce najdete návod, jak sledovat MS v hokeji 2023 v Česku a v zahraničí zdarma online pomocí VPN.

Sledujte Mistrovství světa v ledním hokeji online zdarma pomocí VPN

MS v hokeji

Ve většině případů místní TV kanály nevysílají každoroční Mistrovství světa v ledním hokeji, a pokud ano, nevysílají všechny turnajové zápasy, protože některé zápasy jsou vysílány jen na předplacených kanálech. Můžete však sledovat každý zápas IIHF mistrovství světa v hokeji 2023 na YouTube.

Mezinárodní hokejová federace má svůj vlastní oficiální YouTube kanál, který vysílá každou sekundu turnaje od začátku do konce. Bohužel streamy nejsou k dispozici v každé zemi, ale pomocí připojení VPN můžete snadno omezení obejít.

Níže najdete našeho rychlého průvodce pro sledování turnajů mistrovství světa v hokeji online! Stejnou metodu můžete použít ke sledování zápasů NHL zdarma!

Rychlý průvodce streamováním IIHF MS v hokeji 2023 s VPN v Česku a zahraničí

  1. Spusťte aplikaci VPN nebo se přihlaste k odběru aplikace, kterou doporučujeme
  2. Připojte VPN k jednomu z doporučených států:
    Albánie, Argentina, Brazílie, Chile, Kostarika, Kypr, Estonsko, Gruzie, Řecko, Island, Indie, Izrael, Litva, Lucembursko, Moldavsko, Nový Zéland, Severní Makedonie, Portugalsko, Rumunsko, Jihoafrická republika, Jižní Korea, Tchaj-wan, Turecko, Ukrajina, Spojené arabské emiráty, Austrálie, Rakousko, Belgie, Irsko, Itálie, Japonsko, Mexiko, Nizozemí, Norsko, Polsko, Španělsko, Švýcarsko.
  3. Otevřete odkaz na stream a užijte si: www.youtube.com/user/icehockey

Poznámka: Některé země mohou mít omezení počtu zápasů, které se během turnaje zobrazí, takže pokud nemůžete najít konkrétní zápas, vyzkoušejte jiné uvedené servery.

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!

Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF

Mezinárodní hokejová federace (IIHF) každý rok organizuje MS. Turnaj se poprvé konal v roce 1920. Finálový turnaj je uspořádán pro 16 národních týmů, které hrají v hlavní divizi a celkem existují čtyři mezinárodní divize. Turnaj začíná rozdělením týmů do dvou skupin, A a B. Nejlepší čtyři týmy z obou skupin postupují do série play-off, zatímco poslední tým z každého z bloků sestupuje do první mezinárodní divize (druhá úroveň). Akce se tradičně koná koncem jara.

Živé přenosy Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF v Česku i v zahraničí

YouTube

YouTube

Každý, kdo má připojení k internetu, určitě zná YouTube. Je to nejnavštěvovanější webová stránka na Zemi po vyhledávači Google a nejoblíbenější platforma pro sdílení videí online. IIHF má svůj vlastní kanál na YouTube, který vysílá každý zápas z každoročního MS v ledním hokeji. Streamy jsou ve většině zemí blokovány, ale pokud připojíte VPN k jedné ze zemí, které uvádíme níže, můžete k nim snadno přistupovat. Komentář je v angličtině a kvalita obrazu je špičková!

Odkaz: https://www.youtube.com/user/icehockey

Jazyk komentátorů: angličtina

VPN server: Albánie, Argentina, Brazílie, Chile, Kostarika, Kypr, Estonsko, Gruzie, Řecko, Island, Indie, Izrael, Litva, Lucembursko, Moldavsko, Nový Zéland, Severní Makedonie, Portugalsko, Rumunsko, Jihoafrická republika, Jižní Korea, Tchaj-wan, Turecko, Ukrajina, Spojené arabské emiráty, Austrálie, Rakousko, Belgie, Irsko, Itálie, Japonsko, Mexiko, Nizozemí, Norsko, Polsko, Španělsko, Švýcarsko


Doporučené připojení VPN pro sledování MS v hokeji

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!