Sledujte Formule 1 online zdarma díky VPN

Vítejte na stránce Formule 1 na VPN-CESKO! Na této stránce najdete pokyny, jak zdarma sledovat závody Formule 1 v České republice.

Sledujte F1 online zdarma díky VPN připojení

Formule 1

V České republice se přenosy F1 vysílají na předplacených televizních sítích nebo u streamovacích služeb, což vás může vyjít celkem draho. Díky VPN si ale můžete celou závodní sezónu vychutnat i online jen za pár eur měsíčně!

Sledujte všechny přenosy závodní sezóny Formule 1 online zdarma v České republice díky zahraničním televizním stanicím a streamovacím službám


Máte dvě možnosti, kde sledovat F1 zdarma

VPN připojení

S připojením VPN můžete sledovat všechny závody Formule 1 online zdarma a živě na zahraničních televizních stanicích. VPN-CESKO.CZ vyhledává a testuje veřejné vysílací sítě po celém světě a na této stránce shromažďujeme nejlepší dostupné možnosti. Pokud VPN nemáte a pobýváte v jiném státě, než ve kterém probíhá vysílání, nemáte k přenosům přístup kvůli blokování IP adres a geografickým omezením. VPN vám umožní připojit se k serveru, který se nachází v dané zemi, díky tomu se změní vaše fyzická IP poloha, a vy můžete vysílání sledovat, jako byste v daném státě právě byli.

Tyto bezplatné televizní kanály se kvalitou vysílání v podstatě vyrovnají placeným televizním balíčkům.


TV předplatné

Placené televizní sítě nabízejí balíčky kanálů pro přenosy F1, ale bývají drahé. A to zejména kvůli tomu, že často platíte i za pořady, které vás nezajímají. Na placené televizi si můžete vychutnat širokou nabídku pořadů a s největší pravděpodobností i komentování ve vašem rodném jazyce nebo alespoň v angličtině. Ale pro většinu lidí, kteří chtějí jen koukat na závody F1, se tato vyšší cena opravdu nevyplatí?

Rychlý návod na to, jak streamovat F1 online zdarma v České republice

  1. Zapněte VPN nebo si předplaťte některou ze služeb, které doporučujeme.
  2. Připojte aplikaci VPN k navrhovanému místu.
  3. Otevřete odkaz na stream a nyní už víte, kde sledovat F1 zdarma.

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!

Co je Formule 1 (F1)

Formule 1 nebo zkráceně F1 je mezinárodní automobilový závodní sport a organizace. Mezi lidmi je považován ze nejlepší úroveň v motosportu. F1 je řízena Mezinárodní automobilovou federací FIA. Název formule 1 je odvozen od společných pravidel tohoto sportu. Obdobně jako v jiných individuálních motoristických sportech se vítězem závodu stává ten závodník, který jako první dokončí předem stanovený počet kol.

F1 pochází z Evropy a její pravidla byla standardizována FIA v roce 1946. První oficiální sezóna Formule 1 se konala v roce 1950. V rámci jednoho týmu F1 jsou maximálně 4 závodníci, z nichž dva jsou po celou sezónu hlavními závodníky a další dva slouží především jako náhradníci a testovací jezdci. Každý tým se skládá též z podpůrného personálu, kteří tvoří technici a inženýři, které v úspěchu závodníka hrají nemalou roli.

Standardní vzdálenost jednoho závodu je 300 kilometrů a v každé sezóně se koná přibližně 20 závodů. V každém z 10 týmů jsou dva závodní vozy. Přestože dle pravidel FIA je maximální počet vozů v závodu 26. Závody se tradičně konají v neděli s průměrnou dvoutýdenní přestávkou mezi jednotlivými závody. Jeden závod je víkendovou událostí. Začíná dvěma tréninky v pátek, třetím tréninkem a kvalifikací v sobotu a končí dvouhodinovým závodem v neděli. Příležitostné závody mohou mít místo toho dvě časovky a dvě tréninkové jízdy.

TV kanály v České republice pro streamování Formule 1 online zdarma

ServusTV

ServusTV ⋆ Rakousko

Rakouská televize ServusTV spolupracuje s dalším rakouským televizním kanálem ORF a vysílají kompletní sezónu F1. Každý z kanálu vysílá jednu polovinu sezóny, takže si vždy ověřte, na který kanál je pro daný závod na řadě. Oba kanály budou současně vysílat i GP Rakouska. U těchto přenosů není nutné zakládat účet, stačí kliknout na odkaz a připojit VPN k rakouskému serveru. Kvalita vysílání je vynikající. Již odjeté GP můžete navíc sledovat i ze záznamu, pokud jste se nestihli podívat!

Kromě Formule 1 má ServusTV také vysílací práva na MotoGP a Ligu mistrů!

Odkaz: https://www.servustv.com/sport/

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Rakousko

ORF

ORF ⋆ Rakousko

Rakouská ORF je bezplatný kanál pro sportovce v hledišti a na lavičce. Aktuálně má celkem 6 kanálů v němčině.

Kromě bezplatných přenosů Formule 1 vysílají kanály ORF basketbal, fotbal, házenou a mnoho dalšího. Navíc, pokud rozumíte němčině, budete si moc moct vychutnat televizní seriály a filmy, ke kterým na této stanici získáte přístup.

Abyste mohli vysílání sledovat, nemusíte se speciálně registrovat, stačí připojit aplikaci VPN k rakouskému serveru a přejít na kanál!

Odkaz: https://tvthek.orf.at/live

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Rakousko


SRF

SRF ⋆ Švýcarsko

SRF je švýcarský kanál zdarma, který je ideální na sledování sportovních přenosů zdarma (a samozřejmě i dalších pořadů, pokud milujete němčinu).
Kanál vysílá všechny závody Formule 1, závody Diamantové ligy a příležitostně i zápasy Ligy mistrů pro fotbalové fanoušky.

SRF je jedním z nejlepších kanálů na sledování F1 online zdarma, neboť přímé přenosy fungují bez problémů a vysílá ve skvělé kvalitě. Nemusíte si ani zakládat uživatelský účet, stačí se připojit k VPN do Švýcarska a přepnout se na stream!

Odkaz: https://www.srf.ch/play/tv/live

Jazyk komentátorů: Němčina

VPN server: Švýcarsko

RTL

RTL ⋆ Lucembursko

RTL je hlavní lucemburský televizní kanál, který funguje od roku 1991. Stanice vlastní práva na vysílání celé sezóny Formule 1. Celou sezónu vysílá živě jak kvalifikace, tak i závody.

Pokud chcete sledovat přenosy F1 online zdarma, nemusíte se registrovat. Díky tomu si závod F1 můžete vychutnat zdarma připojením VPN k serveru v Lucembursku a zapnutím živého vysílání!

Odkaz: https://www.rtl.lu/tele/live-2

Jazyk komentátorů: Lucemburština

VPN server: Lucembursko


Doporučené připojení VPN pro sledování Formule 1

✓ Nejlepší zákaznický servis
✓ Nejbezpečnější VPN
✓ Více televizní zábavy
✓ Více sportů
✓ Rychlé připojení
✓ Zabezpečuje vaše data

Akční nabídka!Akční nabídka!